Приготування розсольнику:

Для цього супу вам в першу чергу знадобляться смачні солоні огірки. Я поки не викладав їх рецепт. Якщо У вас вони є або є у кого взяти, то перш ніж готувати розсольник, рекомендую спробувати головний інгредієнт. Якщо сподобалися, можна приступати.

Одним зі спірних інгредієнтів я вважаю перловку. Якщо її правильно приготувати, то питань бути не повинно. Перлову крупу заздалегідь, ретельно промити. Заварити окропом і поставити розбухати в тепле місце на годину, можна і два. Мені вистачило часу варіння телятини. Власне до цього і переходимо після замочування перловки. Варимо телятину. Я заливав її гарячою водою, бо бульйон в розсолі не головне.

Коли м’ясо зварилось. Виловлюємо з бульйону його і ріжемо на невеликі шматочки. А в бульйон висипаємо перловку і ставимо на повільний вогонь варитися. Час варіння 40 хвилин. Буде дуже зручно його засікти.

Морква я цей раз я потер на крупній тертці, цибулю як завжди дрібно нарізав.

Як приготувати смачний розсольник?

Прочитати повністю: vkusno-i-prosto.ru

Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 4 =