Як приготувати смачні смажені пиріжки із сиром і шинкою

Ніжні, ароматні, ситні пиріжки. Готуються дуже легко.

СКЛАД

Шинку нарізати маленькими кубиками (розміром не більше 0,5 см).

Петрушку дрібно порізати.

Часник пропустити через прес.

Все змішати з сиром. Посолити за смаком.

(Щоб сир став рідоті і легше розмішувати його можна заздалегідь трохи підігріти, наприклад, в мікрохвильовці.)

Тісто розкачати на два однакових прямокутника розмірами приблизно 32х26см. Розрізати на 8 довгастих шматків.

Ірина, підкажіть, будь ласка, який саме консистенції повинен бути сир? Справа в тому, що останній досвід з сирною начинкою для листкового тіста закінчився плачевно – через розрізи сир "втік", Хоча спочатку начинка не була занадто рідкою.

Якщо сир при запіканні так нахабно себе веде, додайте в начинку крохмаль – він зв’яже зайву вологу.

Пиріжки я не обмазували – не люблю лаковане листкове тісто.

Як приготувати смачні смажені пиріжки із сиром і шинкою?

Прочитати повністю: www.good-cook.ru

Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + fifteen =